STG Eendracht Pupillen presteren goed tijdens marathonwedstrijden in Dronten

STG Eendracht Pupillen presteren goed tijdens marathonwedstrijden in Dronten

4 maart 2011 Uit Door admin

DRONTEN – Op het ijs van leisureworld in Dronten werden vrijdagavond 4 maart marathonwedstrijden voor jeugd gehouden van 7 t/m 12 jaar. Jongens en Meisjes van alle clubs die deze winter in Dronten getraind hebben en ook de deelnemers van het schoolschaatsen mochten aan deze wedstrijden deelnemen. Er is afgelopen seizoen onder leiding van de trainers hard getraind door de jeugd om op deze wedstrijden goed te presteren en dat wierp op deze avond zijn vruchten af.

Onder grote belangstelling van ouders en andere schaatsliefhebbers streden de schaatsers van de STG de Eendracht mee voor de prijzen. Er waren zeer spannende wedstrijden, waarin er vanaf het startschot volop strijd was en er door de deelnemers op het scherpst van de snede werd gestreden om de overwinning. In hun categorie wonnen Daan v.d. Pol, Lisa Huisman, Harmen Arends en Nathan Hoekman de wedstrijd, maar ook voor Anouk Heetebrij, Naomi van Dijk, Elene Sterk en Clarrisa van Dijk waren er podiumplaatsen. Voor de andere deelnemers was er dan geen podium plaats, maar ook zij hebben er voor gestreden en hebben laten zien dat er misschien volgende keer wel een podium plaats in zit. Er was op deze laatste wedstrijd van het seizoen goed te zien dat iedereen veel vooruitgang heeft geboekt en we hopen dat ze deze lijn ook volgend seizoen kunnen doorzetten.

Na afloop van de wedstrijden werden de jongens en meisjes gehuldigd in de brasserie van de ijsbaan, waar iedereen ook nog een aandenken kreeg aan deze wedstrijden. Na een winterseizoen waarin ook op natuurijs geschaatst kon worden kan iedereen terug kijken op een geslaagd seizoen.

 

Klik hier voor meer foto’s >