Spinning

Elk jaar medio september start het spinning seizoen. Zoals jullie weten is het, om mee te mogen spinnen, een voorwaarde dat je lid bent van de STG. Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je dit doen doormiddel van het aanmeldingsformulier dat op de website te downloaden is.

Zorg dat je fit blijft!

De eenmalige bijdrage voor spinnende leden bedraagt 50,- euro per seizoen. Dit bedrag staat dus los van de contributie en wordt betaald door middel van een machtiging voor een eenmalige incasso.

Er kan doormiddel van Nederlandstalige instructie DVD worden gespind. Maximaal 2x per week deelname aan een gepland spinninguur.

We hebben op maandag-, woensdag- en donderdagavond 2 groepen gepland. De tijden zijn:
1e groep 1: 18:45 – 19:45
2e groep 1: 19:45 – 20:45 (Op donderdag geen 2e uur)

Op maandagmiddag start de les om 13:30 – 14:30 uur.

Op woensdag- en vrijdagmorgen starten de lessen om 8:45 – 9:45 uur.

Het spinningseizoen loopt normaliter van medio september t/m Maart. (De periode dat er op de avonden niet gefietst wordt op de weg)

Buiten het spinningseizoen  (april t/m september)  is het alleen mogelijk om te spinnen op maandagmiddag, woensdag- en Vrijdagmorgen.

 

De deelname is twee weken gratis daarna wordt verwacht dat men lid wordt van de STG “De Eendracht”. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website, daarnaast moet je jezelf aanmelden via onderstaand aanmeldformulier voor de beschikbare spinning lessen.

Het spinningseizoen zal dit jaar starten op maandag 19 september 2022

De indeling van de lessen wordt gemaakt op basis datum en tijdstip van binnenkomst van de aanmeldingen, wel wordt hierbij rekening gehouden met de deelname van vorige jaren.

Indeling spinning 2022/2023 >

Aanmeldformulier spinning 2022/2023 >

De spinninguren zijn heel populair in de STG.

Onze nieuwe spinningruimte

De spinningruimte