Fietsen

Onderstaande activiteiten zijn onder voorbehoud van de Covid 19 maatregelen van de overheid!

STG De Eendracht is meer dan alleen schaatsen!
Fietsen is de laatste jaren binnen de club behoorlijk gegroeid, steeds meer mensen beginnen met racefietsen. Een lidmaatschap van STG de Eendracht geeft je de mogelijkheid om in groepsverband te fietsen. Er worden regelmatig clubtoerritten georganiseerd en ook organiseren we regelmatig fietsweekenden voor de leden. Tevens is het ook mogelijk om via de club lid te worden van de NTFU, de voordelen en meer info is hier te vinden.

Er wordt gefietst in 3 groepen:
A groep: gemiddeld 32 km per uur en harder zonder maximum snelheid.
B groep: gemiddeld 30 km per uur
C groep: gemiddeld 28 km per uur

Vanaf Maandag 29 maart 2021 a.s. zal er weer gestart wordt met fietsen op maandag en woensdagavond om 18:30 en vanaf Woensdag 28 april 2021 zal er weer om 19:00 uur vertrokken worden om te fietsen. Op zaterdag wordt er om 13:00 uur vertrokken om te fietsen.

Voor fietsen bij de STG de Eendracht zijn is het volgende Fietsreglement van kracht. Er geldt nog steeds “samen uit samen Thuis”. handleiding

Dit seizoen zijn er ook weer fietstraining voor de jeugd. Voor meer info Klik hier>

De deelname is twee weken gratis daarna wordt verwacht dat men lid wordt van de STG “De Eendracht”. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website, meer informatie is te verkrijgen via info[a]stg-eendracht.nl

Graag zouden we ook dit jaar nog een aantal toertochten rijden, mochten er leden zijn die een tocht in gedachten hadden dan graag een reactie op onderstaand mailadres. Vorige jaar hebben een aantal leden de vechtdaltoer van Dalfsen gereden, misschien dat we dit ook dit jaar weer eens kunnen doen.

Op onze GPS routepagina zijn routes te vinden vanuit Genemuiden


Emlichheimtocht 5 september 2020 gaat niet door!
Geen emlichheim, maar wel fietstocht op 5 september 2020


Suggesties of vragen sturen naar: stgdeeendracht[a]live.nl

130615_Munster_2_JPG%20(62)