Mooie wedstrijd om stouwdam competitie

Mooie wedstrijd om stouwdam competitie

23 april 2011 Uit Door admin

GENEMUIDEN – Zaterdag 23 april werd onder zonnige omstandigheden, de 2e wedstrijd van de stouwdam competitie verreden in Genemuiden. Tijdens deze thuiswedstrijd stonden er dan ook diverse leden van STG de Eendracht in verschillende categorieën aan de start. Op het programma stond een 150 meter tijdrit, 1000 meter series en een afvalkoers. Onder belangstelling van het toegestroomde publiek waren er zeer mooie wedstrijden te zien. Tijdens de series en afvalkoers haalde jeugd van STG de Eendracht dan ook vaak wel de finale, hierin werd gestreden voor een mooie klassering.

Aan het eind van de dag toen na 3 afstonden het eindklassement kon worden opgemaakt, waren er ook voor onze leden nog enkele podium plaatsen. De eerste wedstrijd van deze competitie werd vorige week in staphorst verreden, ook hier werd er deelgenomen door STG eendracht leden. De volgende wedstrijd om de stouwdam competitie wordt 7 mei verreden in Vriezenveen.

Meer info, uitslagen en foto’s van de stouwdam competitie zijn te vinden op: www.skeelerhuus.nl

De eerste wedstrijd voor de clubcompetitie staat vrijdagavond 13 mei op het programma, deze wedstrijd zal worden verreden op de skeelerbaan in Nijeveen. Dit seizoen organiseert STG de Eendracht in samenwerking met Skeelerclub Nijeveen 2 wedstrijden.