Skeeleren in Genemuiden!

Skeeleren in Genemuiden!

27 maart 2010 Uit Door admin

Na een zeer mooie ijsperiode en nu koning winter weer is verdwenen, wordt het tijd om de skeelers weer te pakken. Ook bij STG “De Eendracht” in Genemuiden is men weer druk bezig met de voorbereidingen van het komende skeelerseizoen . Op het ijs waren reeds ijstrainingen gegeven, de belangstelling hiervoor was groot. Om deze lijn voort te zetten gaat men bij STG “De Eendracht” een maand eerder dan gewoonlijk beginnen met het geven van skeeler- en skatelessen De lessen/trainingen zullen worden verzorgd door Wim van Lente en Klaas Mijnheer, waarbij Erna Kijk in de Vegte ook de nodige assistentie zal verlenen. Wim van Lente en Klaas Mijnheer hebben door de jaren heen een schat aan ervaring op trainingsgebied opgebouwd en Erna, die zelf ook begonnen is bij STG “De Eendracht” weet ondertussen als geen ander hoe één en ander in elkaar steekt. De lessen/trainingen beginnen op woensdag 31 maart 2010 a.s.

Iedereen vanaf 7 jaar, maar ook ouderen kunnen meedoen. Voor de jeugd zijn de tijden van 18.30 uur tot 19.30 uur en de senioren beginnen om 19.30 uur tot 20.30 uur. De trainingen beginnen eerder dit seizoen daar de wedstrijd voor de jeugd in de Stouwdam Skeeler Competitie dit jaar reeds al in april in Genemuiden wordt verreden.

De deelname is twee weken gratis daarna wordt verwacht dat men lid wordt van de STG “De Eendracht”. Opgeven en informatie kan in de kantine van de Volksijsbaan aan de Koppel aanstaande zaterdag vanaf 17.30 uur of op woensdagavond 31 maart voor aanvang van de lessen.