Sam’s tour 15 juni 2013 – Munster – Genemuiden

Sam’s tour 15 juni 2013 – Munster – Genemuiden

21 februari 2013 Uit Door klaasjan

Zaterdag 15 juni 2013 organiseert Rotaryclub Zwartewatersteden in samenwerking met STG de Eendracht Genemuiden Sam’s tour een fietstocht van Münster naar Genemuiden. Op vrijdag aan het einde van de middag zullen de deelnemers met fiets en bagage naar Münster worden vervoerd. Op zaterdag zal er dan na een overnachting in Münster naar Genemuiden gefietst worden, tijdens deze tocht zal er ±230km worden afgelegd per racefiets.
De fietstocht zal in 4 delen worden opgesplitst. Er zal 3 maal onderweg gestopt worden om wat te eten en te drinken. Na ongeveer 60 km wordt een eerste stop gemaakt voor koffie met broodje of iets dergelijks, tegen het middaguur kan er onderweg een lunch worden genuttigd. Nadat de meeste kilometers al wel in de benen zitten, zal er op ±60km van Genemuiden voor de laatste maal worden gestopt. De gehele tocht zal worden begeleid doormiddel van verkeersregelaars per motor en een bezemwagen incl. EHBO.

Aantal deelnemende fietsers is vastgesteld op maximaal 60 personen. Opgave is mogelijk t/m 6 april 2013.  Deelname aan de tocht is gratis, al is er een minimum bedrag van € 75,- gesteld aan sponsorgeld, maar we gaan er van uit dat een ieder zijn best doet om een groter bedrag op te halen voor onderstaande projecten:

Voor deze tocht wordt er dit jaar een uniek wielertenue (shirt korte mouw & fietsbroek) ontworpen die elke deelnemer krijgt aangeboden, dus geef je snel op want Vol=Vol ( Inmiddels al 57 aanmeldingen)

Opgave is mogelijk via https://www.stg-eendracht.nl/sponsortocht/

banner-600px