Palet Schilderwerken nieuwe hoofdsponsor van dames schaatsmarathonteam.

Palet Schilderwerken nieuwe hoofdsponsor van dames schaatsmarathonteam.

1 juli 2012 Uit Door admin

HEERENVEEN – De acht schaats marathonmeiden van MKBasics.nl hebben een nieuwe hoofdsponsor weten te vinden. Palet Schilderwerken uit Genemuiden zal vier van de acht rijdsters gaan sponsoren.

Palet Schilderwerken uit Genemuiden is de laatste jaren al een vaste waarde op het pak van de dames van team MKBasics.nl geweest. Door een teamuitbreiding van vier naar acht rijdsters maakt de voormalig co-sponsor de overstap naar hoofdsponsor. Onder de naam van het schildersbedrijf uit Genemuiden rijden komend seizoen Erna Last-Kijk in de Vegte, Rixt Meijer, Wieteke Cramer en Sophie Nijman.

De formatie van MKBasics.nl zal bestaan uit Mireille Reitsma, Elma de Vries, Kimberly Muusse en de jonge aanwinst Iris van der Stelt. De dames worden begeleid door ploegleider Jan Andries de Vries, trainer – ploegleider Jack de Rijke en PR man Eelco Kooistra.

Blij met sponsors
De rijdsters zijn erg blij met de komst van de nieuwe hoofdsponsor. Wieteke Cramer; “Met de komst van Palet Schilderwerken als hoofdsponsor hebben we twee volwaardige ploegen staan. Zo’n mooie sponsor als Palet, maar dat geldt ook voor MKBasics.nl en onze subsponsors, maakt het mogelijk om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op komende winter. Daar willen we er als marathonteams staan, zowel op de baan als op het natuurijs. En mocht de tocht der tochten komen, dan zijn wij er klaar voor.”

Naast MKBasics.nl en Palet Schilderwerken blijft Gelasta BV Vloerbedekking uit Genemuiden een vaste waarde op het schaatspak. Bakker Schat uit Soest heeft zich als nieuwkomer voor komend jaar aan beide teams verbonden, net als bekende naam uit de wielerwereld, FFWD Fast Forward Wheels. Bekijk de website: www.schaatsmeiden.nl

Wietike Kramer eerder 2012 op de Weissensee.