STG-ers wandelen in de vierdaagse

STG-ers wandelen in de vierdaagse

4 juni 2012 Uit Door admin

GENEMUIDEN – De jeugdleden van STG de Eendracht waren er begin juni helemaal klaar voor … DE 4DAAGSE! De wandelvierdaagse Genemuiden vond op plaats op 4, 5, 6 en 7 juni. De wandelaars konden zich inschrijven voor de 5, 10, 15, en voor de 5 km via www.wandelvierdaagsegenemuiden.nl. En heel wat jeugdleden gaven gehoor en wandelden lekker mee die 4 dagen. Bijna 1000 deelnemers liepen totaal mee in 2012 met de jaarlijkse avondvierdaagse Genemuiden. Een massale happening dus.

De wandelaars gingen elke avond in volle moed van start bij de Overtoom. En de donderdagavond – de laatste avond – werd afgesloten met een feestelijke binnenkomst op de Koppel.

Onze STG wandelaars gingen er fanatiek tegenaan. En eendrachtig en in opperste stemming werden kilometers geslecht door onze jonge lopers. Ook werden er diverse prachtige spandoeken gemaakt en mee gedragen in de wandeltocht ter promotie van onze vereniging. Kortom een super manifestatie weer die Wandelvierdaagse. Zorg dat je er ook komend jaar bij bent.

Voor meer foto’s kijk op www.breman.net