Nieuwe STG fietsgroep met tourtempo

Nieuwe STG fietsgroep met tourtempo

19 juli 2012 Uit Door admin
Fietsliefhebbers, De laatste tijd zie je steeds meer fietsers in en rondom Zwartewaterland op de racefiets toeren. Daarom heeft STG de Eendracht het idee opgepakt om een nieuwe fietsgroep op te zetten en mensen enthousiast te krijgen voor het fietsen.Als STG willen we hierin graag voorzien door met een fietsgroep te starten met een toertempo (28-30 km/h). Op zaterdagmorgen 21 juli 2012 om 9:00 uur willen we vertrekken met deze groep.
Vertrek vanaf de kantine van de ijsbaan, koppel 3, Genemuiden.

Verder zouden we op een Dinsdag- of Donderdagavond (vertrek 19:00 uur) een aparte groep willen starten met een toertempo zoals bovenstaand is genoemd en er ook voor willen zorgen dat dit wordt “bewaakt” zodat iedereen plezier in het fietsen houd.

Met nog 2 weken te gaan komt ook de vakantieperiode (30-07 t/m 18-08) er weer aan, tijdens deze periode liggen dan ook de activiteiten van STG de Eendracht stil.
We willen dan ook tot deze periode blijven fietsen, in de vakantieperioden zal de conditie zelf op peil gehouden moeten worden.

Op deze wijze kan er toegewerkt worden naar de jaarlijkse fietstocht naar Emlicheim en wordt er ook nog gedacht om een andere mooie toertocht te plannen om dit seizoen op een mooie wijze af te sluiten.

Door lid te worden van de STG de Eendracht kun je ook in de winter je conditie op peil houden door middel van spinning, een kleine omschrijving hiervan is hier te vinden. De inschrijving hiervoor zal medio september starten, meer informatie hier over, volgt.
Bij voldoende animo kunnen we ook mogelijkheid voor het fietsen met de ATB in de winter onderzoeken, zelf schaatsen behoort tot de mogelijkheden. Ook voor het volgend seizoen zijn er al wel diverse leuke ideeën om het fietsen door te zetten, maar mochten er vanuit de fietsers nog mooie ideeën zijn, laat het ons dan weten!

Ken je nog andere fietsers die ook voor deze groep in aanmerking kunnen komen, stuur deze dan gewoon door! Iedereen die mee wil fietsen in dit tempo zijn van harte welkom!

Dus sluit je aan!