De STG website in een nieuwe jasje

De STG website in een nieuwe jasje

21 augustus 2012 Uit Door admin

GENEMUIDEN – De website van STG de Eendracht staat reeds meer dan een decennia online. In 2003 werd de website al een keer geupgrade naar een nieuwe stijl en flink uitgebreid met heel wat pagina’s door Thyza media.

Anno 2012 is er door de groei in de STG Eendracht-organisatie (met steeds meer activiteiten en nieuwsmeldingen) behoefte aan een CMS site, in andere woorden: een website waarbij de STG-vrijwilligers geheel zelf het onderhoud van de site kunnen uitvoeren, nieuws kunnen updaten, beelden kunnen toevoegen. Kortom de site is klaar om alle leden (en de ‘fanbase’) nog beter te voorzien van alle laatste weetjes en activiteiten in de vereniging.

De STG website is gerestyled door het in Genemuiden gevestigde grafische bedrijf Thyza media.
De look & feel is in de bekende blauw/gele kleuren van STG de Eendracht Genemuiden. Blauw overheerst in de kleurtoonzetting. Verder is er gekozen voor een heldere indeling van alle nieuwsberichtsoorten. Immers STG de Eendracht is actief in meerde sporten (o.a. schaatsen, skeeleren, fietsen, spinning). En al dat nieuws komt nu nog beter tot z’n recht in deze nieuwe opzet.

We hebben voor aan het aanmelden en verwerken van gegevens gekozen in de vereniging voor een koppeling met het ‘Google DRIVE’ (het voormalige DOCUMENTS in Google). Een zeer populair tool in veel verenigingen in Nederland. Verder is de site modulair opgebouwd. Dus in een rap tempo kunnen er diverse onderdelen, scripts aan de content toegevoegd worden of verwijderd.

We hopen dat STG de Eendracht met deze nieuwe site weer een aantal jaren vooruit kan. De grafische look en feel is zeer professioneel in vergelijking met de meeste andere skeelerclubs of menig vereniging. Dus we zijn er zeer trots op en we hopen dat u prima uw weg kunt vinden op onze website.