Het laatste weekend | verslag Otterlo

Het laatste weekend | verslag Otterlo

15 juli 2006 Uit Door admin

De laatste skeelerwedstrijd in de UnivĂ© World on Wheels competitie voor de vakantie was zaterdag 15 juli op de Veluwe in Otterlo. Hier kwamen Bas Kloosterman en Erna Kijk in de Vegte namens STG “De Eendracht” uit Genemuiden opnieuw aan de start.

Bas Kloosterman ging van start bij de C1 rijders, dit keer ook weer een grote groep van meer dan 40 skeeleraars. De eerste helft van de wedstrijd ging goed maar toen kreeg Bas Kloosterman last van een blessure aan de voet, maar hij reed de wedstrijd wel uit op een 25ste plaats.

Erna Kijk in de Vegte skeelerde weer een goede wedstrijd bij de Dames 1 en 2 en liet zich van voren zien in de wedstrijd in de eindsprint kwam ze als zesde over de finish, een knappe prestatie temeer daar ze vier buitenlandse dames voor moest laten gaan, en als tweede Nederlandse dame finishte, en zo de meeste dames van de nationale selectie achter haar hield. De skeeleraars kunnen nu gaan genieten van een welverdiende vakantie, want de eerste wedstrijd staat pas weer gepland op 19 augustus in Hallum.