Geslaagde Fietstocht Emlichheim ondanks mindere weer!

Geslaagde Fietstocht Emlichheim ondanks mindere weer!

28 augustus 2010 Uit Door admin

Genemuiden – Zaterdag 28 augustus werd door de STG de Eendracht weer de jaarlijkse fietstocht naar Emlichheim georganiseerd. Ondanks de slechte weersvoorspellingen melden zich 23 mannen en 2 dames tegen 8 uur toch op het havenplein.

Hoewel er voor de start al een regenbui naar beneden kwam, weerhield het er de deelnemers niet van om onderweg te gaan. Op de heenweg was het grotendeels droog, tijdens de tussenstop was het droog, hoewel er net voor Emlichheim een bui naar beneden kwam. In Emlichheim werden de fietsers met koffie en gebak verwelkomd, dat ze zich goed lieten smaken. Er werd door de locoburgemeester en het comité Emlichheim een woord van welkom gesproken.

Nadat er een groepsfoto was gemaakt, wilden de fietsers weer aan de terugweg beginnen, toen het even met bakken uit de lucht kwam en het begon te onweren. Dus werd er onder dak gewacht tot de dikste regen over was. Het werd gelukkig snel wat droger en gingen de fietsers weer op weg naar Genemuiden.

Onderweg werd er nabij Balkbrug nog gestopt voor een kop soep en een broodje, waarna de weg werd vervolgd. Omstreeks 16:00 uur kwamen de fietsers weer aan in Genemuiden. s’Avonds stond er voor iedereen een buffet klaar, na een dag fietsen liet iedereen zich dit goed smaken. Mede door de goede begeleiding van de volauto en motorrijders was het weer een geslaagde editie van deze jaarlijkse fietstocht.

Voor foto’s kijk op: http://picasaweb.google.com/Barneys1979/FietstochtEmlichheim2010#