NTFU

Lid worden van NTFU via STG de Eendracht:

Het gros van de NTFU-leden toert met de fiets over de weg, maar de NTFU kent ook veel mountainbikeleden. In grote of kleine groepen wordt er samen gefietst. Bijna iedere vereniging organiseert jaarlijks een aantal toerfietsevenementen. In totaal zijn dit ongeveer 4000 NTFU-tochten per jaar.

Dit kunnen fietstochten alleen voor de eigen leden zijn, maar ook grote fietsevenementen zoals Limburgs Mooiste en de Drentse Fietsvierdaagse vallen hieronder. De NTFU biedt haar verenigingen en hun leden verschillende producten en diensten aan en vervult een ondersteunde rol.

Als NTFU-lid profiteer je niet alleen van aantrekkelijke kortingen op duizenden fietstochten, maar is je fiets ook verzekerd tegen schade en ontvang je onder andere het FietsSport Magazine, de overzichtelijke fietskalenders en nog veel meer.

Wanneer je lid bent/wordt van STG de Eendracht heb je de mogelijkheid om lid van de NTFU te worden. Je kunt dan mooie toertochten fietsen samen met andere gemotiveerde fietsers. Bovendien is er veel kennis en deskundigheid aanwezig binnen de NTFU-vereniging. Fietsers die lid worden van de Nederlandse ToerFiets Unie via STG de Eendracht (TFK-houders) kunnen gebruikmaken van de volgende producten en diensten van de NTFU:

  • Unieke fietsschadeverzekering
  • 6x Fietssport Magazine
  • Korting op 3000+ toertochten
  • Shimano Club lidmaatschap Korting trainingen en clinics
  • Korting FietsNED pechpas
  • Voor meer voordelen van lidmaatschap NTFU Klik hier

Voor de actuele tarieven voor lidmaatschap NTFU, Klik hier
Deze bedragen komen boven op de standaard contributie van STG de Eendracht.

Kortom, tegen betrekkelijk weinig kosten zijn er voor de leden, via het lidmaatschap van de NTFU, vele voordelen te behalen.

Lid worden? Of meer info? Kijk op www.ntfu.nl
of mail naar: stgdeeendracht[a]live.nl