Broodje met pindakaas

Broodje met pindakaas

10 oktober 2011 Uit Door admin

Terwijl veel Genemuidenaren vrijdag genoten van het mooie zomerweer, zaten een aantal jeugd leden van STG de Eendracht warm gekleed aan een broodje met pindakaas op de ijsbaan in Dronten.

Vrijdag was de eerste test wedstrijd op de ijsbaan in Dronten.
Zaterdag 1 oktober gaat de ijsbaan open voor het publiek, en dus was de eer aan de leden van STG de Eendracht om het prachtige ijs te testen. Voor een aantal was het de 1e keer dat ze meededen aan een wedstrijd terwijl andere leden het pr van vorig jaar al hebben aangescherpt.

Vanaf a.s woensdag zijn de leden van de STG weer wekelijks op de woensdag avond te vinden op de ijsbaan, het blijft niet bij 1 keer trainen want op de maandag avond vind de droog training plaats op de skeelerbaan. Op zaterdag middag vertrekt er ook een groep richting het ijs, dat allemaal om het komend winter weer een grote sprong voorwaarts te maken. Als men wil schaatsen om lekker bezig te zijn, een wedstrijd te schaatsen of te training voor de Weissensee daarvoor moet je bij STG de Eendracht zijn. Als je dit leest en je denkt misschien vind ik schaatsen bij een gezellige club ook wel leuk kom dan voor info een keer langs of kijk op https://www.stg-eendracht.nl/Home.htm en http://www.leisureworld.nl/ voor meer info.

Deze uitnodiging telt voor jong en oud, en men mag altijd kennis maken met de schaatssport zonder gelijk lid te worden.