Open dag uitbreiding clubgebouw “De Eendracht”

Open dag uitbreiding clubgebouw “De Eendracht”

15 november 2013 Uit Door klaasjan

Update: 24-11-2013

De nieuwbouw van een deel van het clubgebouw van de Volksijsbaan en STG De Eendracht in Genemuiden is klaar. Vrijdagmiddag 6 december is de officiele opening, waarna op zaterdag 7 december een open huis gehouden wordt van 10.00 tot 16.00 uur.

Nadat er in maart begonnen was met het slopen van de oude ruimtes, is er in het afgelopen half jaar hard gewerkt door de vele vrijwilligers. “Het resultaat mag er dan ook zeker zijn”, aldus de twee. “De gehele nieuwbouw ziet er geweldig uit met onder andere kleedkamers, douches, toiletgroepen, een mooie ruimte voor spinning en andere sportieve activiteiten, een opslag ruimte en werkplaats voor machines en een ruime entree en hal.”

De nieuwe hal verbindt de nieuwbouw met het ‘oude’ gedeelte van de kantine, de keuken en de bestuurskamer. Er staat nu weer een up to date clubgebouw, waar zowel de Volksijsbaan als STG De Eendracht weer jaren mee vooruit kunnen.

Een en ander is financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Overijssel en de gemeente Zwartewaterland. Daarnaast hebben diverse bedrijven een bijdrage geleverd in het beschikbaar stellen van materiaal.

Graag nodigen wij u / jou uit ons nieuwe clubgebouw te komen bezichtigen tijdens de open dag.

Waar                : Koppel 3

Wanneer          : zaterdag 7 december

Hoe laat           : 10.00 tot 16.00 uur

Koffie, koek en zopie staan klaar bij de opening en aan de kinderen is ook gedacht.