Geslaagde wedstrijden STG De Eendracht.

Geslaagde wedstrijden STG De Eendracht.

17 mei 2022 Uit Door klaasjan

Een twaalftal jeugdleden van STG De Eendracht rijdt dit seizoen mee in de Stouwdamcompetitie. Een serie skeelerwedstrijden voor de jeugd in de regio. Zo ook afgelopen zaterdag. Na Wierden, Oldebroek en Staphorst was de vierde wedstrijd ditmaal in Nijeveen.

Alle deelnemers reden, ieder in zijn eigen leeftijdscategorie, drie verschillende afstanden. Een sprint van 150 meter, 3 ronden op tijd en een puntenkoers. Er werden mooie tijden gereden en enkelen reden zich in de top tien of hoger. Ook de rit in lijn over drie ronden en de puntenkoers leverden spannende wedstrijden op en mooie uitslagen op.

Aan het einde van de dag werd het klassement opgemaakt met daarbij bijzondere prestaties van Lotte Kornet (4e), Maud de Jong en Harmen Last, die het podium mochten beklimmen met een 3e en 2e plaats. Uiteraard hebben ook de overige STG-rijders zich van hun beste kant laten zien en gereden voor wat ze waard waren. Voor alle deelnemers geldt dat ze elke wedstrijd groeien en beter worden. Een compliment voor de trainers van De Eendracht.

Een ieder mag terugkijken op een geslaagde en zonnige wedstrijddag. De volgende wedstrijd is op 28 mei in Heerde.

Op deze pagina zijn de uitslagen en meer foto’s te vinden.