Clubcompetitie STG Eendracht 2023

De clubcompetitie zal dit jaar over 4 wedstrijden verreden worden.

WEDSTRIJDDATA:

15 mei 2023

12 juni 2023

26 juni 2023

8 juli 2023 (zaterdagmiddag) Alle deelnemers moeten zich UITERLIJK 14.15 uur voor de kantine melden om daar de presentielijst te tekenen en een nummer in ontvangst te nemen welke op het rechter bovenbeen gespeld moet worden dit nummer na afloop weer inleveren.  Start wedstrijden: 14:30 uur

Inschrijven voor deze wedstrijden kun je doen: Door het inschrijfformulier  in te vullen op www.stg-eendracht.nl ben je van deelname verzekerd.

Bij aanvang van de wedstrijden:

Alle deelnemers moeten zich tussen 18.00 en UITERLIJK 18.15 uur voor de kantine melden om daar de presentielijst te tekenen en een nummer in ontvangst te nemen (helmcap met nummer) en dit nummer na afloop weer inleveren.

Start wedstrijden: 18:30 uur

Om in het eindklassement geklasseerd te worden, zal de rijder van de 4 geplande wedstrijden er 3 moeten rijden. De finale is hierbij verplicht. (Je mag dus 1 wedstrijd missen)

De afstanden die worden gereden welke wij gaan rijden met deze wedstrijden zullen later bekend worden gemaakt. Aan het eind van het toernooi zal de prijsuitreiking zijn. Voor elke categorie zijn er drie eindprijzen, die bestaan uit een mooie trofee.