Vrienden van de Eendracht Fietstocht

Vrienden van de Eendracht Fietstocht

Op 2 september 2023 houden we weer onze jaarlijkse fietstocht, de laatste jaren werd de tocht na het stoppen van Emlicheim vaak de alternatieve “emlicheim tocht” genoemd. Nu hebben we samen met de “Vrienden van de Eendracht” de handen in één geslagen en willen we de traditie van de fietstocht op de 1e zaterdag in september verder doorzetten onder de naam: Vrienden van de Eendracht tocht. Zij zullen ons financieel ondersteunen bij deze tocht en hierbij ook hun donateurs en sponsoren uitnodigen.

Het recept voor de tocht blijft zoals dat vele jaren het geval was, een mooie fietstocht met vertrek en terugkomst bij de kantine.

We vertrekken 8:00 uur vanaf de kantine en gaan een route fietsen in toertempo met een afstand van ongeveer 160km. Onderweg zal er 2x worden gestopt om wat te eten / drinken.

Vanaf 18:30 uur is er de mogelijkheid om een hapje te eten in de kantine.

Voor de deelname aan de fietstocht alleen zijn geen kosten verbonden.

Wil je s’ avonds een hapje komen eten, dan zijn de kosten € 20,00 p.p.
Als uw partner, vriend, vriendin en of kinderen ’s avonds ook gezellig mee willen eten kan dat, hiervoor worden bovenstaande kosten gerekend. Kinderen tot 12 jaar kosten €5,00. De extra personen voor het buffet s ’avonds graag ook opgeven in onderstaand opgaveformulier.

NTFU leden zijn tijdens deze tocht verzekerd via hun NTFU lidmaatschap, voor niet NTFU leden wordt een dagverzekering afgesloten. Kosten € 3,50 p.p.

Dragen van de clubkleding (indien in het bezit) heeft de voorkeur!

Opgeven is mogelijk via dit formulier t/m 19 augustus 2023.

MAXIMAAL 40 FIETSERS! VOL=VOL