Nieuwe clubkledinglijn STG

Nieuwe clubkledinglijn STG

5 januari 2021 Uit Door klaasjan

STG “De Eendracht” gaat haar kledinglijn aanpassen! We vinden het heel fijn om te kunnen melden dat wij hierbij in de komende 5 jaar financieel ondersteund worden door Gelasta B.V. als kledingsponsor.

Het uitgangspunt is dat de kleiding voor de jeugd t/m 17 jaar kosteloos wordt aangeboden. Voor de kleding van de senioren wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd. Dit om ook in de toekomst de nieuwe jeugdleden te voorzien van gratis kleding.

Er is gekozen voor het merk Bioracer, een merk dat veel fietsteams van kleding voorziet en daarnaast ook een mooie collectie heeft van schaats- en skeelerkleding van hoogwaardige kwaliteit. Veel topsporters en diverse landenteams maken gebruik van de kleding van dit topmerk.

Bioracer heeft meegedacht over het design van de kleding, in de bijlage kunnen jullie de resultaten zien. Zowel de sponsor als de STG zijn hier zeer enthousiast over! Er is rekening gehouden met de traditionele kleuren van de STG en ook de accenten van de sponsor zijn erin opgenomen.

Kortom een flitsend tenue waar we graag in worden gezien.

Shirt korte mouw

Klik op de afbeelding voor 3D impressie

Benieuwd naar het complete set?  Klik hier!

Meer informatie is te vinden op de Kleding pagina