Jeugdleden STG zorgen voor mooie opbrengst Boni actie

Jeugdleden STG zorgen voor mooie opbrengst Boni actie

17 december 2014 Uit Door klaasjan

Boni Supermarkten wil jongeren graag ondersteunen bij het uitoefenen van hun hobby. Met de Jeugdsponsoractie stelt de supermarktketen daarom voor de tweede opeenvolgende keer 200.000 euro beschikbaar voor alle jeugd(sport)verenigingen die meedoen. Klanten kregen vanaf 1 oktober acht weken lang sponsormunten bij het winkelen, die ze aan hun favoriete club konden doneren.

Om de sponsorbedragen eerlijk over de verschillende plaatsen te verdelen, is er per vestigingsplaats een minimumbedrag. Hiermee kunnen mooie dingen worden gedaan voor de jeugdleden.

Om te zorgen dat de klanten de munten in koker van de STG de Eendracht doneren zijn de jeugdleden op vrijdagavond 24-10 en zaterdagmorgen 22-11 bij de boni aanwezig geweest in de clubkleding. Ook werd de Quad uit de werkplaats meegenomen, daarmee kon je op de foto.

IMG_0503 Jeugdleden met Quad aanwezig bij het boni filiaal en ook de trainer doneert zijn munten voor de club

Op dinsdag 9 december was er een feestelijke afsluiting van de Boni jeugd sponsoractie in het hoofdkantoor van Boni in Nijkerk, hier werden de bedragen voor de verenigingen bekend gemaakt.
De Boni jeugd sponsoractie heeft de STG de Eendracht het mooie bedrag van € 660,- opgeleverd, dit zal worden besteed aan de jeugdactiviteiten van de club.
IMG_0620 logo-boni