Jeugd vermaakt zich tijdens Tentenkamp & Zeskamp

Jeugd vermaakt zich tijdens Tentenkamp & Zeskamp

17 augustus 2013 Uit Door klaasjan

Vrijdag 16 augustus was het dan weer zover, het jaarlijkse tentenkamp, voor veel kinderen het hoogtepunt van het zomerseizoen.

Rond 17:00 uur arriveerden de eerste kinderen zich bij het clubgebouw en werden de tenten op gezet, waarna het tijd werd om een patatje te eten. S ’avonds moest er nog een clubwedstrijd worden gereden. Tegen 18:45 uur werd er gestart met de wedstrijd, die niet veel later vanwege regen werd gestaakt. De baan was te glad om er veilig op te kunnen skeeleren en werd de wedstrijd dan ook niet meer hervat.

Ondanks het wat wisselende weer kon er nog wat volleybal en voetbal gespeeld worden. Toen de buien wat heftiger werden, moest plan B (DVD kijken) worden ingezet.

Gezellig bij het kampvuur

Gezellig bij het kampvuur

Rond 22:00 uur werd het kampvuur aangestoken, er was nog genoeg afvalhout overgebleven van de bouw. Ondanks de diverse activiteiten van de avond dachten de meeste kinderen er niet over om te gaan slapen, wat aan een aantal kinderen zaterdag ook wel aan te zien was.

Zaterdagmorgen werd er in de kantine een overheerlijk ontbijt verzorgd voor de kinderen en leiding.

chef ei bakken

Rijk van Dijk zorgt voor de eieren

Na het ontbijt werd het tijd om de tenten op te ruimen, voordat er kon worden begonnen met de laatste activiteit van dit Tentenkamp: De Zeskamp!

Deze mooie zeskamp bestond uit zeer leuke onderdelen zoals een stormbaan, Wervelwindspel, spiegelschrijven, Bibberspiraal, Brancard race en het inmiddels beroemde ringsteken met de Quad. Het ging er fanatiek aan toe, omdat iedereen natuurlijk graag wilden winnen.


Video: Jan Pol

Rond 12:00 uur was de afsluiting van het tentenkamp met pannenkoeken eten.

Kijk hier voor foto’s van Margriet.

Kijk hier voor foto’s van Benny Breman

Afsluiting met pannenkoek eten

Afsluiting met pannenkoek eten