Fietsreis Ootmarsum 2024

Fietsreis Ootmarsum 2024

Van donderdagmiddag 6 juni t/m zaterdag 8 juni willen we weer gaan fietsen met de club. Dit jaar doen we eens wat anders dan de afgelopen jaren. We gaan dit jaar met de groep op de fiets vertrekken vanaf de ijsbaan naar het hotel en op zaterdag weer terug naar Genemuiden.

We hebben gekozen voor hotel Villa Velo in Ootmarsum.

Programma:

Donderdag 6 juni 2024 vertrekken we om 10:00 uur vanaf ijsbaan. We gaan via een route van ca. 110km naar Ootmarsum en zullen onderweg stoppen voor een lunch, we komen dan aan het eind van de middag aan bij het hotel. Om 18:30 uur staat het eten klaar in het hotel / restaurant.

Op vrijdag 7 juni vertrekken we om 10:00 uur om een mooie route in de omgeving  (ca. 110 km) route te fietsen. We zullen dan rond de middag ergens stoppen om te lunchen . Om 18:30 uur staat het eten weer klaar in het hotel / restaurant. (Het programma van deze dag kan in overleg met de deelnemers ook nog worden aangepast)

Op zaterdag 8 juni vertrekken na het ontbijt weer op de fiets vanaf het hotel en gaan via een nog te bepalen route van ca. 90km terug naar Genemuiden en zullen onderweg stoppen voor een lunch, we komen dan aan het eind van de middag weer aan bij het clubgebouw. 

De kosten voor deze fietsreis zijn € 230,00 per persoon
Het bovenstaand bedrag is voor 2x overnachting (inclusief ontbijt, Lunch en diner)

Dit is op basis van 2 persoonskamer.
Er is ook een mogelijkheid voor een 1 persoonskamer, hiervoor zijn de kosten € 345,00 per persoon.

Vervoer van bagage wordt door de club geregeld, meer informatie volgt t.z.t.

Wil je graag mee?

Geef je dan op via dit opgaveformulier

Op geven is mogelijk t/m zaterdag 13 januari 2024
We hebben bij het hotel een aantal kamers in optie staan (VOL=VOL)

Ter bevestiging van je deelname zal er een bedrag van € 50,00 worden geïncasseerd via automatisch incasso. Het resterende bedrag zal in 2 delen worden geïncasseerd april & mei 2024. In verband met het vastleggen van de kamers worden er bij annulering na je aanmelding wel kosten in rekening gebracht.

Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar e.o.

Iedere deelnemer dient zelf voor zijn eigen reis / annuleringsverzekering te zorgen!

Deze fietsreis wordt georganiseerd voor leden van de STG de Eendracht.