Aanvraag trainingskaart 2019-2020

Aanvraag trainingskaart 2019-2020

6 juli 2019 Uit Door klaasjan

Het schaatsseizoen 2019-2020 is weer in voorbereiding, graag willen we jullie weer in de gelegenheid stellen om met STG De Eendracht te gaan trainen in Dronten. Net als vorig jaar gaan we met de vereniging weer trainen op de woensdagavond van 18.15 tot 19.25 uur. We vertrekken dan gezamenlijk vanaf de parkeerplaats bij de ijsbaan om 17.25 uur. Er zijn echter dit seizoen enkele dingen veranderd:

  1. Jeugd tot en met 16 jaar (op 01-07-19)  verplicht een licentie af te nemen.
  2. licentieaanvragen op https://mijn.knsb.nl  Op deze pagina een inlognaam en wachtwoord aanmaken, daarna licentie aanvragen.
  3. Voor de 16+ geld geen licentie aangeschaft dan kun je het hele seizoen geen wedstrijden rijden
  4. Bij voldoende animo willen we een 2e trainingsavond op de vrijdag organiseren. Let op dit is een extra training naast de woensdagavond dus niet in plaats van!!
  5. Opgeven voor zaterdag 24 augustus via dit formulier
  6. Net als vorig jaar verloopt de inschrijvingen voor wedstrijden via de site van Leisureworld: http://www.leisureworld.nl/schaatsen/wedstrijden/ . Tot een week voor de wedstrijd is dit alleen mogelijk voor trainende leden, daarna kunnen zich ook mensen inschrijven die niet trainen in Dronten elke wedstrijd heeft een maximaal aantal deelnemers. Tevens kun je van te voren zien hoe laat je moet rijden en daarom hoef je niet meer uren van te voren aanwezig zijn als je later op de avond pas moet rijden.
  7. kinderen die afgelopen seizoen in de buitenbaan getraind hebben mogen 2x trainen, dus ook op vrijdag.
  8. Om mee te gaan naar Dronten moet je op 1-7-2019 -> 6,5 jaar oud zijn, dus geboren zijn voor 1-1-2013.
  9. Wil men het komend seizoen een wedstrijdpak in de clubkleuren kosten € 120 voor een kleine meer prijs kan er sponsoring op het bovenbeen komen, de kosten zijn afhankelijk van het aantal kleuren.
  10. Ook dit seizoen zijn wij weer ouders nodig die willen helpen bij de wedstrijden als klokker en hulpstarter.

Meer informatie over het trainen in dronten is te vinden op: https://www.stg-eendracht.nl/schaatsen/