Aanvraag trainingskaart 2013-2014

Aanvraag trainingskaart 2013-2014

27 juni 2013 Uit Door admin

Hoewel de zomer net is begonnen, maar het schaatsseizoen 2013-2014 is al weer in voorbereiding, graag willen we jullie weer in de gelegenheid stellen om met STG De Eendracht te gaan trainen in Dronten. We weten dat je vroeg moet beslissen om te gaan schaatsen, dit heeft te maken met licentie aanvragen en een vroege start van de trainingen 23 september !

Net als vorig jaar gaan we met de vereniging weer trainen op de woensdagavond van 18.15 tot 19.25 uur.
We vertrekken dan gezamenlijk vanaf de parkeerplaats bij de ijsbaan om 17.25 uur.

Er zijn echter dit seizoen enkele dingen veranderd:

  1. De prijzen zijn voor alle categorieën € 10 duurder dan vorig jaar, maar we kunnen ook 1 keer extra trainen dit seizoen.
  2. Net als vorig jaar is de jeugd tot en met 16 jaar (op 30-06-2013)  verplicht een licentie af te nemen.
  3. Voor de 16+ geld geen licentie aangeschaft dan kun je het hele seizoen geen wedstrijden rijden.
  4. Leisureworld biedt ons als vereninging aan dat enkele leden op maandagavond van 18.00 (eerst 15 min. verplicht hardlopen) tot 19.25uur mee te trainen bij een trainer van Leisureworld leeftijd t/m 16 jaar. Let op dit is een extra training naast de woensdagavond dus niet in plaats van!!
  5. Voor de 16+-ers geld een extra trainingsmogelijkheid op de donderdagavond, dit is een marathontraining er op gericht dat je wedstrijden rijdt, dus hier moet je ook een licentie voor aanschaffen ook dit is onder leiding van een Leisureworld trainer. Dit is ook een extra training naast de woensdagavond dus niet in plaats van!!
  6. Opgeven voor vrijdag 21 juli  volg deze link https://www.stg-eendracht.nl/schaatsen
  7. Net als vorig jaar verloopt de inschrijvingen voor wedstrijden via de site van      Leisureworld: http://www.leisureworld.nl/schaatsen/wedstrijden/ . Tot een week voor de wedstrijd is dit alleen mogelijk voor trainende leden, daarna kunnen zich ook mensen inschrijven die niet trainen in Dronten elke wedstrijd heeft een maximaal aantal deelnemers. Tevens kun je van te voren zien hoe laat je moet rijden en daarom hoef je niet meer uren van te voren aanwezig zijn als je later op de avond pas moet rijden.

Voorwaarden trainingsmogelijkheden (huisregels) Leisure World Ice Center Seizoen 2013/2014
Kosten trainingskaart & licenties schaatsen Dronten
Aanvraag trainingskaart 2013-2014

Het STG de Eendracht bestuur, Genemuiden

groep