STG Eendracht fotogalerij 2006 en terug


terug naar index

 


Foto's fietstocht rond het IJsselmeer 2006


Rondje IJsselmeer, Het is al een beetje een STG traditie geworden, het jaarlijkse rondje IJselmeer, zo ook dit jaar.
FietsersOp zaterdag 9 september hebben een achttal leden van "STG de Eendracht" het rondje IJsselmeer weer gefietst, de fietsers hadden het weergoden mee. Met een prachtig zonnetje, een stak blauwe lucht en een zacht briesje uit het zuidoosten waren de omstandigheden ideaal om te genieten van een prachtige fietsdag.De tocht begon 's morgens tegen kwart over zeven. Na ongeveer 100 kilometer gefietst te hebben was er een koffiepauze in Medemblik.Na Medemblik vervolgde de weg zich vervolgde via Den Oever, en de Afsluitdijk naar Lemmer. In Lemmer, het is per slot van rekening een toertocht en geen wedstrijd, werd er weer gestopt om een gebakken visje of een harinkje te eten.
Met na Lemmer, nog 40 kilometer te gaan, kwam de groep tegen 's middags half zes in Genemuiden terug.Al met al een prachtige dag, volgend jaar zal het rondje zeker weer gefietst worden. Ook hier geldt; hoe meer zielen hoe meer vreugd, misschien zijn er volgend jaar in plaats van acht wel achttien fietsers !?!?


Groepsfoto deelnemers. Van recht naar links, Peter Kuiper, Bart Bakker (volg auto), Hans van Lente, Tijmen van Steeg, Klaas Jan Barneveld, Henk Jan Last, Willem Timmerman, Erna Kijk in de Vegte, Willem de Lange en Wim Barneveld (volg auto).

De fietsgroep wil bij deze de mannen uit de volgauto nogmaals hartelijk bedanken. Tweehonderd en veertig kilometer achter een stelletje fietsers aan sukkelen is bepaald geen sinecure. Bart en Wim, toppie!!! Hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer.


terug naar indexFoto's fietstocht Emmlicheim 2006


Fietstocht Emmlicheim (Duitsland). Zaterdag 26 augustus 2006

 


terug naar index

Foto's tourtocht Vael Ouwe - 100 km 2006


Vael Ouwe toertocht. De tocht werd verreden onder ideale weersomstandigheden. Van de STG hebben een 9-tal leden meegedaan aan de 100km. De tocht startte in Dieren ging naar de Veluwe richting Apeldoorn daarna richting Arnhem en weer terug naar Dieren.

 


terug naar indexFotopresentatie
nieuwe wielerkleding april 2006
Start fietsen april 2006


terug naar index
Met bus naar de kunstijsbaan 2006

terug naar index
Schaatstraining Assen 2006
terug naar index

Weissensee 2006 - Oostenrijk
Alternatieve Elfstedentocht
terug naar indexWeissensee 2005 - Oostenrijk
Alternatieve Elfstedentocht


terug naar index
Sinterklaas bezoekt STG de Eendracht
December 2004
terug naar indexEK jeugd skeeleren 2003 - Genemuiden:

terug naar index

Kids Elfstedentocht Genemuiden 1996

Foto's gemaakt door Thijza


Start vanachter de hekken, klunend met stempelkaart richting ijs...De kopgroepRichting HarlingenDe stempelpostDe kopwagenKinder Elfstedentocht IJsbaan De Eendracht GenemuidenKlunen over het brugje bij Dokkum...


terug naar index
Copyright © 2004 STG "De Eendracht" Genemuiden. Alle rechten voorbehouden.