Za. 5 sep. Emlichheimtocht, fiets mee!

Za. 5 sep. Emlichheimtocht, fiets mee!

24 juni 2019 Uit Door admin

GENEMUIDEN – Zaterdag 5 september 2020 organiseert STG de Eendracht weer de jaarlijkse fietstocht naar Emlichheim. We vertrekken 8.00 uur van af het Havenplein en fietsen net als in voorgaande jaren in toertempo -+ 28km/h. De gehele route is ongeveer 160km lang en zal in 4 delen worden gefietst. Bij terugkomst zal er worden “gefinisht” worden bij de kantine van de ijsbaan!

Op de heen weg zal er ter hoogte van Beerzeveld een pitstop worden gemaakt. Na de ontvangst in Emlicheim met koffie en gebak, wordt er weer terug gefietst naar Genemuiden. Op de terug weg zal in de buurt van Balkbrug (Nolde) een laatste tussenstop gemaakt worden.

 

Lekker soepje eten!

De kosten om mee te doen zijn voor Leden € 15,00 en niet-leden € 20,00 dit is voor eten en drinken onderweg en voor het eten bij terugkomst in Genemuiden. Als u partner, vriend, vriendin en of kinderen ’s avonds ook gezellig mee willen eten kan dat. Niet-NTFU leden betalen bovenop bovenstaand bedrag de dagverzekering van €4,50.

De kosten om alleen mee te eten zijn € 10,00  extra personen (kosten €5,00 voor kinderen tot 12 jaar) voor het buffet s’avonds graag ook opgeven op onderstaand opgaveformulier.

Indien er leden zijn die niet mee gaan fietsen, maar s’avonds wel gebruik willen maken van het buffet kunnen zij zich aanmelden door mail te sturen naar: stgdeeendracht[a]live.nl

Lidmaatschap van STG de Eendracht is niet nodig om deel te nemen aan de fietstocht! Dus zit je regelmatig op de racefiets, kom dan langs en geef je op.

Tijdens deze tocht ben je als NTFU-lid verzekerd, daarnaast wordt voor niet-NTFU leden een Dagverzekering afgesloten voor deze dag. Deze verzekering kost je slechts € 4,50 per evenement.

Voordelen Dagverzekering:

  • Met de Dagverzekering ben je tijdens een, door de NTFU goedgekeurd, fietsevenement verzekerd tegen schade aan je fiets tot een maximum bedrag van € 750,-.
  • Voor € 4,50 is je fiets verzekerd tegen fietsschade tot een maximum van € 750,-
  • Je bent verzekerd tijdens deelname aan het NTFU fietsevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden, niet fietsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt.
  • De fietsschadeverzekering is in geheel Europa geldig. Ook bij een NTFU tocht die over de grens gaat, ben je verzekerd.
  • De verzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU en die wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering.
  • De polisvoorwaarden van de Dagverzekering kun je hier vinden: https://www.ntfu.nl/fietsers/verzekering/dagverzekering

Iedereen is van hart welkom om mee te fietsen! We hopen op een grote deelname en mooi fietsweer, geef je op!

Dragen van de clubkleding voor de STG-leden heeft de voorkeur!

Opgeven is mogelijk via dit formulier  (begin augsutus weer mogelijk)

MAXIMAAL 60 FIETSERS!  VOL=VOL

De route is te vinden op: https://www.gpsies.com/map.do?fileId=lgugjqcwbysvfmmu

 

Naar top pagina >