Geen ijs in Genemuiden? Dan Genemuiden naar het ijs!

Zaterdagmiddag 3 februari rond de klok van één uur vertrok hij, een bus vol schaatsliefhebbers richting Thialf Heerenveen. Lekker een middagje schaatsen op de mooiste kunstijsbaan van Nederland. Een schaatsmiddag georganiseerd door Lees verder »

Volksijsbaan de Eendracht & STG de Eendracht gaan voor Duurzaam

Op donderdag 3 maart 2016 zijn er 28 stuks PV panelen gelegd op het clubgebouw van De Eendracht in Genemuiden. WE GAAN ONZE EIGEN STROOM OPWEKKEN. Lees verder »

Secretaris Volksijsbaan geeft pen door, en word benoemd tot lid van verdienste.

Bart Bakker al sinds 1998 secretaris van de Volksijsbaan is afgelopen donderdag tijdens de ledenvergadering officieel gestopt als secretaris. Bart schreef alle de notulen traditiegetrouw handmatig in een boek en lees de de Lees verder »

Ledenvergadering op 19 november 2015

Volksijsbaan “De Eendracht” nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de ledenvergadering op 19 november ’15 om 20:00 uur in het clubgebouw aan de Koppel 3. Bestuur en baancommissarissen hebben samen Lees verder »

Ledenvergadering 2014

De ledenvergadering van 2014, conclusie: laat de winter maar komen!! Volkijsbaan de Eendracht is er klaar voor!! Lees verder »

 

Geen ijs in Genemuiden? Dan Genemuiden naar het ijs!

Zaterdagmiddag 3 februari rond de klok van één uur vertrok hij, een bus vol schaatsliefhebbers richting Thialf Heerenveen. Lekker een middagje schaatsen op de mooiste kunstijsbaan van Nederland. Een schaatsmiddag georganiseerd door “Volksijsbaan De Eendracht” en door schaatstrainingsgroep “STG De Eendracht”. Een middag met héél veel ijspret, héél veel schaatsplezier en héél veel rondjes rijden.

Volksijsbaan de Eendracht & STG de Eendracht gaan voor Duurzaam

Op donderdag 3 maart 2016 zijn er 28 stuks PV panelen gelegd op het clubgebouw van De Eendracht in Genemuiden.

WE GAAN ONZE EIGEN STROOM OPWEKKEN.

Secretaris Volksijsbaan geeft pen door, en word benoemd tot lid van verdienste.

Bart Bakker al sinds 1998 secretaris van de Volksijsbaan is afgelopen donderdag tijdens de ledenvergadering officieel gestopt als secretaris.
Bart schreef alle de notulen traditiegetrouw handmatig in een boek en lees de de notulen van een eerdere vergaderingen voor.

Ledenvergadering op 19 november 2015

Volksijsbaan “De Eendracht” nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de ledenvergadering op 19 november ’15 om 20:00 uur in het clubgebouw aan de Koppel 3. Bestuur en baancommissarissen hebben samen de agenda voor de ledenvergadering definitief vastgesteld. Na afloop van de vergadering is er een verloting met mooie prijzen.

Ledenvergadering 2014

De ledenvergadering van 2014, conclusie: laat de winter maar komen!! Volkijsbaan de Eendracht is er klaar voor!!

IJsbaan winterklaar gemaakt

Zaterdagmorgen 22 november is door vrijwilligers van de volksijsbaan de ijsbaan winterklaar gemaakt. Het grastapijt is aangebracht op het talut voor de kantine, de baan isschoongemaakt en de pomp is aangezet, zodat de baan vol water kan lopen. We hopen op een mooie winter met veel schaatsplezier.  

Ledenvergadering 27 november 2014

Volksijsbaan “De Eendracht” nodigt hierbij haar leden uit voor het bijwonen van de ledenvergadering op 27 november ’14 om 20:00 uur in het clubgebouw aan de Koppel 3. Bestuur en baancommissarissen hebben samen de agenda voor de ledenvergadering definitief vastgesteld. Na afloop van de vergadering is er een verloting met mooie prijzen.

Nieuwbouw “de Eendracht” officieel geopend.

Afgelopen vrijdagmiddag 6 december was het dan zover, na maanden van hard werken werd om omstreeks half 5 de officiële openingshandeling verricht van de nieuwbouw van STG en Volksijsbaan De Eendracht. Ineke Bakker en burgemeester Bilder openden vrijdagmiddag officieel de nieuwbouw.

Open dag uitbreiding clubgebouw “De Eendracht”

De nieuwbouw van een deel van het clubgebouw van de Volksijsbaan en STG De Eendracht in Genemuiden is klaar. Vrijdagmiddag 6 december is de officiele opening, op zaterdag 7 december is er open huis van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Nieuwbouw na vakantieperiode weer in volle gang

Na een periode van vakantie waarin een ieder heeft genoten op zijn of haar vakantieadres, is de nieuwbouw van de Eendracht in Genemuiden inmiddels weer in volle gang. De vrijwilligers zijn dan ook weer vol aan het werk om er een mooi eindresultaat van te maken.